Burgers bouwen aan vertrouwen: heb je een goed voorbeeld?


CIB-prijs 2021-tekst-shutterstock_350732927Meer en meer is er aandacht voor het feit dat het vertrouwen van burgers in de overheid aan het verdwijnen is. Niet voor niks als we kijken naar de Toeslagenaffaire en de problemen bij de uitvoering van uitkeringen. Het herstel van vertrouwen is alleen mogelijk als burgers bij het (nieuwe) beleid van de overheid worden betrokken. De overheid is er voor ons - burgers - en niet andersom.


Ben jij daarmee bezig? Hoe probeer je binnen jouw organisatie de afstand met de burger tot de overheid te overbruggen? Daarin is de LCR geïnteresseerd. Goede voorbeelden kunnen anderen weer verder helpen. Stuur jouw voorbeeld in voor de Cliënt in Beeld-prijs in. Het thema? Burgers bouwen aan vertrouwen.


Voordragen?

Je kunt jezelf voordragen, iemand anders of een organisatie. Er is een juryprijs en een publieksprijs, elk 2500 euro. Stuur je inzending van maximaal 1250 woorden wel in voor 1 september naar congres@lcr-suwi.nl. Op 28 oktober volgt de uitreiking. Lees meer over de Cliënt in Beeld-prijs 2021.


Twitter share button Facebook share button LinkedIn share button

Laatst gewijzigd op 03 mei 2021 11:48:53


Vraag en antwoord